ponedjeljak, 25. travnja 2016.

Magični lijek kojeg ne uzimamo zaozbiljno, A TREBALI BI


On ima mogućnost da očisti naše tijelo i probavni trakt, eliminiše loše bakterije, poboljša imuni sistem, kontroliše dijabetes i netoleranciju na laktozu. Vrlo je koristan onima koji žele da smršaju, poboljšaju zdravlje kože i kose i da se zaštite od raznih gljivičnih i virusnih infekcija.

Za probavu je mnogo bolji, jer sadrži zdrave probiotike, koji mogu da izbace loše bakterije iz crijeva i pomažu nam da bolje prihvatimo i obradimo hranu. Uz to, sadrži dijetalna vlakna i sprečava pojavu zatvora.
Oboleli od dijabetesa i oni koji ne podnose laktozu trebalo bi da redovno konzumiraju kefir. Kefir sadrži šećere, ali i bakterije koje “jedu” laktozu. Višak šećera se izbacuje iz organizma pre nego uspije da izazove probleme sa šećerom u krvi. Oni koji konzumiraju kefir trebalo bi da imaju na umu da ovaj napitak zaista čisti organizam, pa je moguće da malo češće posećujete toalet.
Neka ga imaju na umu i oni koji imaju problema sa arteriosklerozom ili koji su imali moždani ili srčani udar. Kefir i za njih može biti vrlo koristan.



Izvor:narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar