utorak, 26. travnja 2016.

PRIRODNI RECEPT ZA OPŠTE ZDRAVLJE , PREVENTIVU I LIJEČENJE KARCINOMA



U ovom tekstu vam predstavljamo efikasan prirodni i jako jednostavan recepat od sastojaka koje možete nabaviti u vašoj okolini. Recept se proširio u različitim varijacijama internetom a razvijen je od strane bugarskog profesora i nutricioniste Hriste Mermerskog. Kada je napravite receptura je idealna za čišćenje krvnih žila, zdravlja srca, jetre, bubrega, probavnog te posebno imunološkog sistema. Recept je dobar i za preventivu i post tretiranje infarkta i moćdanog udara. Sastojci hrane i poboljšavaju rad mozga i pamćenja te obnavljaju snagu i energiju ljudi koji su oboljeli od teških bolesti ili se oporavljaju od opercija. Recepat se prepisuje i preporučuje od strane autora i kao lijek za tretiranje raka ili njegovu prevenciju. Ove posljednje tvrdnje uzimamo sa rezervom ali svakako je nesumnjivo da sastojci koji se nalaze u njemu mogu doprinijeti prevenciji nekih vrsta raka. Ovaj ljekoviti pripravak pravi se na sljedeći način:
– 400 gr proklijale pšenice
– 15 svježih (najbolje neprskanih) limuna
– 12 cijelih glavica svježeg bijelog luka
– 1 kg meda

– 400 gr svježe orahove jezgre

Na početku je potrebno da napravite pšenične klice od 400 grama pšenice. O pravljenju klica već smo pisali pa nećemo opisivati kako se to radi nego ćemo vas uputiti na naš detaljni tekst o tome koji možete naći ovdje.
Kada napravite pšenične klice dužine nekoliko milimetara do 1 centimetra trebate ih samljeti zajedno sa orasima i očišćenim bijelim lukom. Sameljite 5 limuna s korom i sve zajedno izmiješajte. Od ostalog limuna (preostalih 10 komada) iscjedite samo sok i pomješajte s ostalom masom. Dodate med i duže miješate dok ne postane homegano. Masu uspite u staklene tegle i ostavite u frižider. Poslije 3 dana mirovanja smjesa je gotova za konzumiranje.
Kao lijek za opšte zdravlje i snagu te čišćenje organizma uzima se 1-2 supene kašike 30 min prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte smjesu dok sve ne potrošite. Doza se za preventivu od navedenih oboljnja koristi se jednom godišnje. Nesumnjivo je da ćete korištenjem ove smjese popraviti opšte stanje zdravlja i energije.
Recept kazuje da se kao preventiva i liječenje karcinoma uzima u omjeru svaka 2 sata jedna kašika dok sve ne potrošite. Nakon toga možete ponoviti proces praveći novu svježu dozu u istom omjeru.
Sastojci vam garantuju da ćete imati puno energije, jak imuni sistem, dobićete velike količine neophodnih vitamina i ukupno čišćenje organizma.
Probajte i podjelite sa našim čitaocima rezultate.

Izvor:narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar