nedjelja, 20. studenoga 2016.

Ona prije spavanja natopi svoje čarape ovom tekućinom, EFEKAT NEVJERVATAN



Ona prije spavanja natopi svoje čarape ovom tekućinom, EFEKAT NEVJERVATAN
San je od vitalne važnosti. Tijekom naših sati sna, tijelo prolazi kroz neke regenerativne procese koji su od vitalnog značaja za naše zdravlje i tijelo popravak.

Prosječna osoba treba provesti jednu trećinu svog života spava. Nedostatak sna može uzrokovati niz zdravstvenih problema. Ipak, postoji mnogo ljudi koji imaju problema sa spavanjem.

Nošenjem čarapa natopljenim na vrhu prstiju i na petama sa malo jabučnog ocata prije nego što odete u krevet proširili bi svoje noge krvne žile. Šta to znači?

Prema studiji, postoji veza između vazodilataciju (krvnih žila u svojim ekstremiteta) i brzini kojom zaspati.

Sprječava vrućine i noćno znojenje
Nošenje čarape noću može spriječiti nesanicu i budnost koja je uzrokovana noćnog znojenja . Pomoći će vam u regulaciji tjelesne temperature.

Poboljšava suhu kožu

Osobe s suhu kožu mogu probuditi sa suhim i ispucanim nogama. To se posebno može dogoditi u zimskom periodu kada su temperature su vrlo niske.

Obavezno uradite ovaj tretman, no , ne zaboravite da čarape moraju biti pamučne.
Ako imate groznicu, morate potopiti čarape u jabučnog ocat i stavite ih prije odlaska u krevet. Ocat učinkovito povećava protok krvi i smanjuje povišenu temperaturu. Osim toga, to također može poboljšati imunološki sustav i može učvrstiti razgradnju nekih otpadnih tvari.

Izvor:biljnaapoteka.info

Nema komentara:

Objavi komentar