subota, 27. kolovoza 2016.

Njena DIJETA postala je svjetski hit: IZGUBILA 25 KILOGRAMA ZA 100 DANA!




26-godišnja blogerka i nastavnica Sophie King, postala je internet senzacija nakon što je objavila svoju prehranu koja joj je pomogla da izgubi 25 kilograma u 100 dana.

Prije nego što je započela sa ovom prehranom bila je teška oko 88 kilograma, a nakon što joj je težina uzrokovala i nekoliko zdravstvenih problema, odlučila je napraviti svoj plan prehrane za mršanje.

Zanimljivo je da nema ništa revolucionarno u njenoj dijeti, samo je iz svog plana prehrane isključila sve tablete i dodatke prehrani, i to je bio glavni fokus je na uravnoteženu prehranu.

Ona je objavila svoj dnevnik prehrane nedavno na svom blogu i time privukla više desetina hiljada sljedbenika. Nakon 100 dana, uzela je odjeću i napravila fotografije, kako bi pokazala rezultate.

Sophie je slomila zglob i prestala se baviti sportom kada je imala samo 17 godina. Nakog toga, otišla je na fakultet gdje je počela živjeti nezdravim životom, sa velikim unosom loše ishrane i sa nimalo aktivnosti. Odlučila je promijeniti svoj život na bolje.

Danas ona izgleda nevjerojatno, osjeća se fenomenalno i što je najvažnije živi zdravim životom. Za više onjezinoj priči trebali biste posjetiti njezin blog 100-healthy-days.com

Nema komentara:

Objavi komentar