ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Studije pokazuju: Đumbir je 10.000 puta jači od kemoterapije, evo i zašto i kako ga konzumirati



Ljekovita svojstva đumbira su izuzetno korisna i da su puno bolja nego neke napredni farmaceutski izumi najbolje pokazuju studije istraživanja. Obično se konzumira u malim količinama diljem svijeta – možete ga dodati na svoje jelo ili možete ga naći u nekim pićima. Slično kao i njegov rođak začin, kurkuma, koji ima snažan učinak protiv raka, đumbir je uvelike poznat po svojoj nevjerojatnoj sposobnosti smanjivanja tumora.

Istraživanje u državi Georgia koji se odnosio na laboratorijskim miševima otkrili da da cijeli ekstrakt đumbira može zapravo smanjiti veličinu tumora prostate od nevjerojatnih 56% .

Anti-kancerogena svojstva ovog čudesnog korijena došao je na temu, zbog njegova nevjerojatne moći u smanjenju upala i visokog sadržaja antioksidansa.

Naime, analiza pokazuje da je to fantastično začin koji zapravo može nadmašiti napredna farmaceutska rješenja koja liječnici obično smatraju kao ‘jedina opcija “za pacijente s dijagnozom raka.
Osim toga, analiza provedena je na Beth Israel Deaconess Medical Center u Bostonu objasnio da premium cijene lijekova protiv raka su ‘malo’ lošije od smrtnih kazni za gotovo sve oboljele od raka.

Ekstrakt cijeli đumbir pokazao je moć smanjivanja tumora znatno i pomogao je pacijentima s rakom da izbjegnu smrtne dijagnoze.



Najbolje ga je konzumirati svježeg narendanog u medu, konzumirati po kašiku na dan prije jela na pola sata.

Nema komentara:

Objavi komentar