srijeda, 28. rujna 2016.

ČUDESNA KOMBINACIJA: Ovo sjeme pomiješano sa medom tretira više od 20 bolesti!



Mješavina meda i susama je izvrstan izvor kalcija, magnezija, željeza, omega 3 i omega 6 masnih kiselina i mangana. To je mješavina koju bi svaka osoba trebala jesti, jer je ova kombinacija odličan lijek za mnoge bolesti. Susam je odličan izvor vitamina i minerala, sadrži bakar, magnezij, željezo, omega 3, 6 masne kiseline i fosfor te vitamine iz skupine A, E i B.

Mješavinasusama i meda je odličan izvor aminokiselina, a to svako treba. Smjesa je kalorična pa ne bi trebalo pretjerivati. Prednosti su velike, a ako želite dobiti više pogodnosti, morate jesti smjesu na prazan želudac u jutarnjim satima.

Neke od prednosti konzumiranja ove mješavine su: pomoć u zatvoru, smanjuje želju za slatkm, jača imunološki sistem i pomaže kod želučanih bolesti poput čira na želucu, kolitisa i gastritisa.

Pored gore navedenog potiče mentalnu aktivnost, pojačava fizičku izdržljivost, utiče na vašu kosu i kožu da bude sjajniji i ljepša.

Priprema smjese:



Pomiješajte jednu kašiku meda i jednu kašiku susama kako bi dobili homogenu smjesu. Količina smjese ima visoku hranjivu vrijednost, ima oko 8 grama masti, 21 gram ugljikohidrata, 3 grama proteina, 155 kalorija i 1 gram vlakana.

Predlažemo da jedete ovu mješavinu u jutarnjim satima na prazan stomak.

http://www.prirodnilijek.info/

Nema komentara:

Objavi komentar