četvrtak, 28. srpnja 2016.

Kako možete smršaviti do 5 kg za 7 dana uz ukusnu supu?



Ovaj plan ishrane su osmislili u bolnici Sacred Heart Memorial za pacijente koji su se trebali podvrgnuti operaciji srca a morali su da izgube na težini brzo. Plan ishrane za ovu dijetu uključuje Supu koja će vam pomoći da smršavite jako brzo. Napomena: Ne bi ste trebali cijelo vrijeme da konzumirate ovu supu jer može dovesti do pothranjenosti (ovu dijetu možete držati jednom u 6 mjeseci). Ujedno ćete trebati koristiti neki prirodni probiotik da bi poboljšali probavu. Supu možete napraviti vrlo jednostavno samo slijedite ovaj recept:


  Supa koja ubrzava mršavljenje – Recept
Potrebni sastojci:
– 800 ml rajčice iz konzerve
– Približno 1,5 litre vode
– Po želji 2 juhe iz vrećice (kokošja ili goveđa)
– So, vegeta, kocka za juhu
– 1 velika glavica kupusa sjeckana na male komade
– 2 velike zelene paprike (može i žuta ili crvena)
– 6 velikih glavica mladog luka
– Celer (korijen i lišće) približno 1 kg
Juhu možete posoliti, dodati papar i začinsko bilje. Po želji dodajte i jušnu kocku, vegetu ili ljuti umak.
Način pripreme:
Kuhajte povrće, koje ste prije toga razrezali na male do srednje komadiće u vodi u jakoj vatri približno 10 minuta, potom smanjite temperaturu i kuhajte dok povrće ne omekša. Na kraju dodajte začine, po želji juhu iz vrećice ili kocke i rajčice. Juhu možete jesti kad god tijekom cijelog dana, kad ste gladni.



Detaljan plan ishrane za 7 dana:
PRVI DAN
Jedite samo voće i juhu. Možete jesti bilo koje svježe voće, ali ne banane. Naranča ili mandarina su idealne za ovo doba godine jer imaju puno tekućine. Možete piti čaj bez šećera.
DRUGI DAN
Jedite samo povrće. Možete pojesti koliko god hoćete svježeg i konzerviranog povrća. Pokušajte jesti što više zelenog lisnatog povrća (salata, špinat). Izbjegavajte grašak ili kukuruz.

Za večeru se možete nagraditi velikim krumpirom pečenim u ljusci (krumpir zamotajte u aluminijsku foliju i pecite u pećnici). Možete ga začiniti žličicom maslaca ili kiselog vrhnja. Taj dan ne jedite nijedno voće. Tijekom dana podrazumijeva se jesti juhu.
TREĆI DAN
Jedite juhu, voće i povrće koliko god hoćete. Ništa više od toga. Ako ste za prva tri dana poštovali jelovnik i niste jeli ništa izvan jelovnika, morali biste izgubiti dva-tri kilograma.
ČETVRTI DAN
Jedite juhu, banane i nemasno mlijeko (može i jogurt ili kefir). Možete pojesti najviše tri banane, a vodu možete piti koliko god hoćete. Banane su bogate ugljikohidratima (i dosta su kalorične), što vrijedi i za mlijeko. Upravo tog dana organizmu trebaju kalij i ugljikohidrati, kao i kalcij i bjelančevine, da biste smanjili želju za slatkišima
PETI DAN
Jedite juhu, govedinu i rajčice iz konzerve (može i svjež ako ga nađete). Možete pojesti približno 200 gr govedine i konzervu rajčice ili šest svježih rajčica. Preporuča se goveđi odrezak, brzo pečen bez masnoće ili kuhanu govedinu. Pokušajte popiti najmanje šest do osam čaša vode, omogućiti ispiranje kiseline iz organizma. Juhu jedite barem jednom.
ŠESTI DAN
Jedite juhu, govedinu i povrće, koliko god želite. Možete pojesti dva do tri goveđa odreska sa zelenim lisnatim povećem (špinat, blitva, salata). Juhu jedite barem jednom.
SEDMI DAN

  Jedite juhu, integralnu rižu kuhan u vodi i začinjen po želji, i povrće, ali bez masnoće. Možete piti nezašećerene voćni sok i, naravno, po želji vodu.

Nema komentara:

Objavi komentar