nedjelja, 30. listopada 2016.

Domaće napitak koji pomaže u kontroli dijabetesa i normalisanju težine



Dijabetes tipa 2 je dijagnoza po višoj stopi u našem modernom društvu nego ikad prije, a najčešći razlog je nezdrava prehrana i sjedilački način života.

Ljudsko tijelo je značilo da bi se uspješno na fizičku aktivnost i namirnice koje podržavaju zdrav metabolizam. Dijabetes tipa 2, također poznat kao dijabetes odraslih, tipično dijagnosticira kad pacijent doživljava značajan porast težine. Istraživanja pokazuju trenutni zamah pretilosti je izravna posljedica prosječnog dijeta, koja je nedovoljan u prehrani u kombinaciji s manje aktivanim stilom života. Ne postoji lijek za dijabetes, pa inzulin i drugi lijekovi na recept se koriste za kontrolu simptoma.



Jednostavno dodavanje 2 žlice jabučnog octa, 1 žličica cimeta, 2 žlice svježeg limunova soka i 1 žlica sirovog meda 16 unci vode pomiješajte i popijte prije obroka i za dijabetes i povećanje težine možete zaboraviti. Ne samo to, smanjit ćete mogućnost dobijanja lošeg kolesterola i zaštiti srce i mozak ka i pojave herpesa i mnogih drugih kožnih oboljenja.



Izvor: pozivitno.info

Nema komentara:

Objavi komentar